dijous, 7 de juliol del 2011

TMB i la seva campanya del terror

Ja fa temps, que casualament coicindint amb l'entrada de la crisis TMB va començar la famosa campanya del "et creu molt llest?", qui la fa la paga,... i d'altres, intentant persuadir a la gent de colar-se al metro. Practica habitual i estesa al transport metropolita. Degut en part, al que un sector de la població pensa que tindria que ser gratuit o be perque simplement el billet senzill i les altres tarifes son tan altes que a un gran nombre de la població li es imposible pagar-ho.
Ja tenint aquest problema, es llogic que en temps de crisis gent que abans podia pagar ara no u pugui fer, i el nombre de gent que es coli augmenti sustancialment. Per aixó TMB llença tot aquest seguit de campanyes cada cop mes sofisticades, amb un augment dels segurates i piques. Que si mes no es un gast força alt que fara pujar el preu del billet perque el negoci segueixi funcionant (donant cada cop mes beneficis a quatre cabrons i robant desacaradament al poble). 
De totes formes, aixó sembla que tampoc fa efecte i ja es sap cuan la necesitat apremia... Per aixo TMB amb col·laboració dels mitjans de comunicació decideix anar un pas mes enlla i aixi es poden veure avui, titulars com el del periodico "Próxima estación, hurto" o la patetica senyora que surtia a TV3 no fa tants dies amb un xiulet foten fora als "carteristes" i mostrantla com a ciudadana exemplar. Sense entrar en el tema de com es guanya la vida cadascú ja que per aixo faria falta un altre text. 
Em fa la sensació que el objectiu d'aquestes noticies, no es un altre que l'intent de justificació de les agressions que es donen al metro per part de segurates i piques, i que creant un ambient d'alarma es pugui pujar un peldany mes la repressió cap a la gent que utilitza el metro, justificant o minimitzan cualsevol acció desproporcionada per part dels segurates i piques. I en fi aconseguint una i un altre vegada aquesta fastigosa impunitat que de cuan en cuan els i peta a la cara.

No deixem que ens trepitjin, cola't i solidaritzet amb la gent que estigui sent agredida per segurates, i quels quedi ben clar que si toquen a una ens toquen a totes


http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/426603/index.php

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada