dimarts, 12 de juliol del 2011

"Fallida parcial" Grega i Europa s' enfonsa..

Aquest matí ja es parlava d' una "fallida parcial" de Grècia i les conseqüents perdues en les borses. La por està amb que si realment Grècia fa "fallida" la situació d' aquest país s' extendrà a altres països com Italia, Espanya i Portugal.
El sistema capitalista i les seves estructures de poder estan tocant cada dia més baix, la bombolla ha esclatat a Grècia i pareix que sols ha sigut un començament.
El poble grec ha demostrat estar disposat a oposar-se firmement devant de l' ofensiva capitalista i ha escollit resistir i enfrontar-se a aquest sistema que ens explota i esclavitza. Una lluita molt digna, en la que necessitaran tot el suport i la solidaritat de la resta del món per fer front a la repressió que pateixen i patiran a cada pas.
Nombrosos economistes ens diuen que aquest sistema ha tocat fons i el pitjor està per arribar, els polítics responen als interessos del capital aplicant-nos les famoses retallades i una serie de mesures per sofocar aquest incèndi que crema i crema i no hi ha forma de sofocar-lo.
Mentre les explotades, ens veiem amb l' obligació d' organitzar-nos i començar a crear alternatives per a resistir als atacs del capital, els companys/es grecs ens estan marcant el camí amb l' organització dels explotats , als barris, al treball, a les escoles, a les universitats, a les presons... per poder respondre als presents i futurs atacs.
Aprofitem el moment i cridem als companys i companyes, creem xarxa, organitzem una resistència capaç de fer front a tot aquest feixisme encobert, juntes ho podem tot i ho hem demostrat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada